Transport sträcka.....

Ja idag har det inte hänt nåt värt att skriva om. Bara en urtråkig Måndag. Dessutom börjar jag bli förkyld:-( . Inte bra i dessa sviniga tider.

Ha de!

Idag vare dop.......

Idag döptes Milo. Han fick fina namn den killen. Robert Runar Milo. Kan ju bara inte gå illa för den killen :-)

Efter dopet samlades vi i Vibygården för smörgåstårta som Lina gjort. Den va suveränt god. Sen var det fika och tårta som Nette gjort och hon gör goda tårtor både för ögat och magen. Träffade många på Rickard´s sida och de va jättekul. Fanns ju även hojåkare  bland dom och de e ju   extra    kul :-).


Efter dopet så blev det en hojtur i det fina vädret. Vi åkte till Arninge, men dom flesta affärer var stängda, så det blev billigt. Vi åkte vidare till Upplands Väsby där Tommy bjöd på hamburgare på McDonalds, Skulle varit MAX men vi hade ingen koll på vart närmaste MAX låg. Har ju ingen GPS monterad ännu på hojen. Får lägga en order på Pro-AM Motor.

Fredagens Kick Off gick ganska fort  iaf. Träffade en kille som hade åkt hoj ner till hamnen vid Sunbyholms Slott och tog en fika där. Han hade samma dag klarat sitt kk för hoj. Det riktigt lyste om honom. Han hade glidit runt på eftermiddagen med sin tjej på hojen och myst. Veckan efter skulle tjejen hans köra upp.

En hel veckas slit på jobbet avklarat

Ha de!


Kick Off....

Jippiii,. Jag jublar. Kick Off. Kan det bli bättre? Ni hajar va?

Kommer hem igen på Lördag em. Vi ska vara på Sunbyholms slott utanför Eskilstuna. Någon smart person sa att bussresan dit tar 1 timme, men kollar man lite bättre tar den 1 tim 30 min. Åker från slottet på Lördag 13:00 och framme i Sthlm runt 14:30., sen buss hem. Va skojigt :-(

Ha de!

Sög i hoj tarmen på väg från jobbet.....

Jag har börjat gå från Tekniska till och från jobbet sen ett tag tillbaka. Idag när jjag gick från jobbet till Tekniska sög det  i hoj tarmen.  Solen sken och det var varmt å skönt igen. Hörde hojar lite överallt där jag gick. Såg en Bandit parkerad på vägen. Fin va den. Har också kollat in Yamaha TDM 900 som e mycket lika Bandit, men jag tycker Bandit är ett strå vassare. Skrev ut nåra jysta shots på hojar idag som ska pryda väggen i sovrummet. Måste ta ett jyst kort på Sussie med så hon får va bland dom andra. Har inte ansökt om plats ännu:-). Får jag inte ha dom på väggen ska den stå i garaget. E de bra?

Ingen miljon vinst blev det idag heller även om jag försökte.Plötsligt händer det, sägs det ju, men fan vet. Funderade lite idag på väg till jobbet om man nu hade vunnit en massa vilken hoj man skulle köpa.  Skulle man köpa en BMW 1300 GT med all lull lull som BMW har för runt  200 000 eller en Bandit  1250 SA för  runt 100 000? Provkörde en BMW 1300 GT i våras. Kändes lite klumpig, men va jävligt skön på landsväg. Ska man åka långt måste denna va den ultimata hojen. Jag skulle tro att Bandit:en e skojigare och smidigare å köra.  Törs inte provköra, med risk för att bli helsåld.

Ha de!


Jobbat två dagar och har redan vant sig....

Då har man jobbat i hela 2 dagar efter semestern och man har redan vant sig igen. Otroligt hur fort man "kommer in i" arbetet igen. Ekkorhjulet e ju upp trampat sen lång tid tillbaka. Skulle inte alls ha nåt emot att vinna några miljoner och kunna jobba lite när man vill och känner för det. Då skulle jag nog starta nåt eget. Tänk att jobba för att man tycker det e kul och inte för att man måste. Fan va läckert det skulle va. Dream on, sucker.......

Skulle väl bergis bli som för han som la näsan i vädret efter en vinst på 20 miljoner. BEIGHT.

Ha de!

Vaxholm sista dagen på semestern.......

Idag vare sista dagen på semestern. Känns jävligtt tungt måste jag säga. Fast det blev en jätte skön avslutning på semestern med hojåka 21 mil med trevliga kompisar. Samma väg som Jag ,Tommy och Jonathan åkte för ett par veckor sen. Vaxholm - Rindö - Värmdö - Stockholm svängen. Åkte gamla Stockholmsvägen från Värmdö. Lite tråkig med bara 50 sträcka nästan hela vägen, men lite fin natur istället. På väg genom Stockholm uppenbarade sig två idioter igen. Inget ovanligt. Bara typiskt. Lite bilder nedan från resan.

Ha de!
    

Tur till Vaxholm.....

Nu e man ny snaggad. Va in till Tälje idag och klippte mig. Inget hår som fladdrar i hjälmen längre. Känns skönt igen.
Träffade en kille som åkte hoj från Leksand idag i Norrtälje. Han va där på nån tävling av någe slag. Alltid trevliga människor på hoj.

Tömmde poolen idag. Att vara poolskötare e överreklamerat. Man har ju läst om alla fina brudar kring poolen som svärmar kring poolkillen, men jag va ensam vid poolen. Tömd och rengjord blev den iaf. Nu ska den packas ner för vinterför-varing. Jag har nog hållit på med den mest och jag som inte ens skulle ha nån pool. Hure kan bli.....

Imorgon lutar det åt en tur till Vaxholm med några från Norrtälje. Bilder kommer imorgon. Tommy ska haka på. Vädret ska ju bli bra igen. Det klarnade ju upp idag på em och blev soligt å fint igen. Måndag blir det hoj till jobbet . Tänk va fyra veckor går fort.

Ha de!

Vardagen närmar sig igen.....

Då är det ett faktum. Sista semester dagen är här. Vad blev det av planerna man satte upp i början av semestern? Inte ett skit. Det sket sig direkt med 850:n som hade ett allvarligare fel än väntat. Sen gick det utför....

Det har iaf varit fint väder större delen av semestern. Många soliga dagar med hoj åka och än är inte säsongen över. Kommer säkert några helger med fin väder även framöver. Har inte blivit nån Öregrund resa ännu, men kanske blir av. Få se vad som händer.

Ha de!

Nifsta träffen....

Adde å ja var till Nifsta träffen  ikväll. På Torsdag kvällar är det en träff där (N59 43.751 E18 08.895) med hojar och bilar. Brukar väl vara mest bilar, men skulle alla hojar som var där ställa sig nere på planen så skulle det bli riktigt fullt. Jag ställde mig uppe vid vägen, men kunde snabbt konstatera att min Intruder hade platsat bra nere på fältet. Många nya hojar stod där. BMW 1200, Suzuki 650 V-Strom och nya HD. Jag rekomenderar ändå er en tripp ut till NIfsta och ta en koll. Fika, mackor, korv och dricka finns att köpa. Bilder från kvällens träff nedan:

Ha de"
              

Suzzie fick komma ut ikväll.....

Ikväll fick Suzzie komma ut i friska luften igen. Jennifer behövde lite grejor in till Norrtälje. Då fick man offra sig igen och åka in med dom. På väg in till Norrtälje såg vi den lustiga figuren igen som stoppar fingrarna i öronen när man åker förbi. Ingen risk att han får tinnitus. Man kan stoppa fingrarna i öronen på lite olika sätt, men han gör det för att markera "o-ljudet". Stilen är pekfingrarna in och armbågarna rakt ut.

Kom å tänka på det här med "o" framför ord för att göra dom typ tvärtom. En som inte e smart e ju o-smart, en som inte e tålig e ju o-tålig, Men vad är då o-boy egentligen. Måste ju nästan vara typ girl.

Nu kom John B Lund in genom dörren igen. Sov gott

Ha de!

Nu får skogsmulle snart passa sig....

Det bär nog till skogs snart. Klockan e 14:06 och det har inte hänt ett skit. Lyckades släpa mig ner till duschen så nu e man redo att möta världen utanför. Måste nog ut idag å kolla efter lite svamp. Nog för tidigt för höstkantarellerna ännu, men vem vet. Värt ett försök iaf. Dom e kul å plocka för det finns så enormt mycke när man väl hittat dom.

För övrigt så tjänade jag en hel dag idag. Hade den 19:e men det är ju bara den 18:e. Innebär att jag har en dag längre semester än om det var den 19:e. Gäller att se det positiva i Alsheimer Light.

Kommer att bli en hojtur med Monica innan man börjar jobba igen. Ska bli fint väder resten av veckan. Skulle vilja åka upp till Öregrund och hem via Gimo och Almunge. En liten tripp på runt 15 mil. Fika korg med och bullar/smörgåsar denna gång. Sist låg mackorna kvar i kylskåpet. Andreas fick ju färdigbredda mackor med skinka på.  Lintroll har bokat en sväng också.

Garmin kommer att  få följa med och rita vägen.

Nu börjar det fan åska med!! Då får man gå offline ett tag.

Ha de!

Blev ingen svampkoll i stora läskiga skogen.....

Vi kom aldrig iväg till skogen. Fan va tiden går och sen har det ju typ regnat lite då å då igen. Ingen hit å plöja runt i spenaten och bli blöt upp över öronen. Mina allround pjäxor (ni vet vilka jag syftar på) har en tendens till att släppa in vatten. Består snart enbart av  läder på översidan. På Onsdag har norrmannen lovat bättre väder, så då får det väl bli en kort sväng i skogen. Måste hinna med en hoj sväng också. Mycket viktigt. Semester dagarna börjar krympa oroväckande fort.

Nu ska jag hämta en liten tjej, som ska sova över hos morfar. Min lilla Moa ska sova hos oss i natt.

Ha de! 


Idag har det inte hänt mycke........

Idag har det inte hänt mycke. Inte ännu iaf. Vädret har varit lite lurigt med störtskurar och sen lite sol igen. Kanske ska ut å glo efter lite svamp i skogarna. Kaffe sugen e ja, så i vilket fall som helst blir det kaffe först, sen får vi se vare blir. Kan meddela att drömmarna e slut. Dom gick åt som smör i solsken :-)

Ingen miljon vinst ännu, så ännu finns det ingen Suzuki Bandit i garaget som komplement. Såg en hos Strul MC i Strängnäs.Va fin som fan tyckte ja, men inte Monica. Blir nog rätt svårt att få henne att se hur fin den e. E lite nyfiken på hur man sitter på den. Får nog bli en sväng till Sollentuna och Din MC och testa. Dom hade även en Suzuki Intruder 1400 som skulle va kul å prova. Få se hur stor skillnad det är mot min 800. Såg en sån i Strängnäs med och den såg inte så mycket större ut än min hoj.

Såg nyss att 1400:an verkar såld. Den var inte kvar. Någon har blivit lycklig:-)

Ha de!


Mälaren Runt 2009...

Då var Mälaren Runt 2009 avklarad. Underbart väder i 37 mil. Inte fy skam. Skrapade ihop ett trevligt gäng. Vi blev 11 stycken hojar i "vårt" gäng. Denna gång blev det "hela" varvet sånär som lite på slutet då jag, Jonathan och Lasse tog av mot Skokloster och körde hem via Knivsta. Tack hela gänget för en fin dag. Här kommer lite bilder.
Ha de!


                  


Då var det dags.......

Då var det dags för årets Mälaren Runt. Solen skiner för fullt. Ser ut å bli en lovande dag. Vi blir ett litet gäng i år som skablanda oss  med dom övriga typ 15000 hojarna. Nu ska det förberedas med lika fika och mackor att ta med.

Ha de!

Imorgon bär det av......

Imorgon bär det av. Mälaren Runt. Vi blir 9 stycken i "min" lilla skara. Det blir jag, Jonathan, Lasse, 3 killar från Bergshamra (med respektive tror jag), Rickard, och två jobbar kompisar till Lasse. Inte illa. Det blir nya bekantskaper. Dom från Bergshamra har jag inte träffat och inte heller Lasse´s jobbar kompisar förstås.

Ha de!

Spön står som regnet i backen......

Nu regnar det vill jag lova. Om man ändå tvivlar så kan man kolla in norrmannens sida. Han vet. För Lördagen ser det faktiskt lite bättre ut nu. Sol och växlande molnighet verkar det bli. Perfa. Lasse kommer hit halv 10 och vi ska möta upp två till i Solna innan vi styr till starten. En kille från Bergshamra som blev ny medlem i forumet Norrtälje Bikers kanske kommer att haka på. Ska ta kontakt med honom via forumet.

Ska försöka komma ihåg å ta massa med bilder för å lägga upp sedan. Ska nog ta "hoj telefonen" (Ericsson C702) som e lite mer tålig för vatten än P1i och en lite mindre telefon. Blir lite bättre bilder tycker jag med ändå är det lika upplösning.

Ha de!

Banner lite mer neutral......

Då har bannern fått en lite mer neutral framtoning. Fortfarande Suzuki, men det kommer det å fortsätta med. Gillar dom på nåt sätt.

Ha de!

Visade bilden på Banditen.......

Visade Monica bilden på Banditen. Sa inget, vilket kan tydas som ganska bra. Trodde det skulle bli nåt i stil med nääää. Ingen direkt sågning alltså på utseendet och vem skulle kunna de? Lite orolig för passagerar platsen. Ser ju inte lika bekvämt ut som på Intrudern. Bara för å påminna er så kommer bilden igen. Nu ska ni veta att denna process kommer att pågå länge, länge. Det här är bara startsträckan.

Lördagens väder ser väl något bättre ut där vi ska åka än förut. Växlande molnighet fram till 14:00 och sen mulet med regn på kvällen. Här hemma verkar det bli lätt regn från klockan 14:00 och framåt.

Funderar på å byta bannern till nåt i stil med "Suzuki Motorcycles", sen får väl domännamnet vara som det är. Nu blev det jobbigt.

Ha de!


Första bearbetningen......

Första bearbetningen......slutade med aldrig i livet typ. Ska det bli nåt nytt så ska de bli en större custom. Nu är det övertalning som gäller. Kanske en provåkning skulle hjälpa till. Hmmm, fanns en i Sollentuna såg jag. Antingen blir det oki eller sågning. Inget emellan.

Ha de!

Onsdag.....

Så  vare Onsdag. Mulet väder, men inget regn iaf. Lördagens prognos som igår. Kan väl bli soligt. Please.

Satt å kollade hojar idag på blocket bland annat. Bara att konstatera. Har blivit smittad av sport/Touring hojar. Kan ha blivit för många i min närhet. Garaget vimlar av dom typ. Har nu utsett min nästa hoj som blir en Suzuki Bandit 1250 S. Himla tjusig street hoj. Måste provköras nån stans. Stora problemet blir å få Monica å hänga med på turer. Börjar man tjata/bearbeta nu, så kanske det fungerar. Nu ere bara miljon vinsten som saknas.


Här kommer en bild på en blivande biker. Lukas blir nog en så småningom.
Ha de!

Då vare snart Onsdag den 12/8.....

Vädret för Lördag såg lite sämre ut nu. Risk för regn på kvällen. Inte bra. Hoppas det blir bättre på nästa prognos. Skulle va kanon med fint väder. Förra året var det halvtaskigt när vi åkte hemifrån. Regnet hängde i luften, men när vi kom fram till Solna så hade det klarnat upp. Piss vädret kom sen halvvägs.

Ha de! 

Snabbis in till Tälje.......

Idag blev det en snabbis in till Norrtälje. Mulnade på ordentligt bakom mig när jag lämnade Rimbo, men norrmannen hade visat att det skulle inte bli regn förränn närmare klockan 16:00. Som vanligt så hade han rätt och jag fick bara några små stänk på mig när jag kom tillbaka till Rimbo igen 15:30.

Vädret till Lördag ser inte lovande ut. Mulet, men inget regn ännu.

Ha de!

En snilleblixt som slocknade.....

Idag tändes flitens lampa och alla "gröna" nissar och nissor hade blivit stolta. Sparade lite skog genom å lämna tillbaka tidningar. Sparade lite...... Vete fan va jag sparde, men lämnade tillbaka metall och schampo flaskor nere på Rimbo.

Snilleblixten var å göra ett fäste för GPS:n att skruva fast på styret med hjälp av dom bultar som håller styret. Genial idé tills praktiken visade annat. Började galant med en fin plåt som Ted hade köpt på Biltema och hade blivit en bit över. Klippte till den och bockade den så att GPS:n kunde skjutas i från ena sidan. Bockningen blev väl ok med dom verktyg man hade och bestod av typ hammare och plåtsax. Plåten var klar och GPS:n gled in fint i hållaren. Meningen var att ett mjukare material skulle fästas i hållaren sen för att skydda GPS:n. Mätte ut för hålen till ena paret av bultar och borrade upp hålen. Det va när jag prövade om hålen skulle passa, som blixten blev till en gnista som tillslut försvann helt. Bultarna till styret sitter ju nedsänkta så dom inte sticker upp nägot. Skulle jag fästa plåten där så skulle förstås bultarna sticka upp med resultatet att GPS:n inte kan skjutas in i hållaren och att bulten för att hålla styret kanske inte når ner till gängen. BEIGHT. Hade varit snyggt annars om man vid nästa prototyp hade lagt ner lite mer möda på bockningen.

Får väl bli en hållare från Touratech så småningom för 1095 kronor. Sen ska det va ett fäste till för 699 kronor. Dyrt blir det (1.794 plus frakt), men för å få fast den på hojen så har man väl inget val. Jag skulle vilja se hur det ser ut först på hojen. Kommer GPS:n att komma högt upp eller? Problemet med det är att Touratech ligger i Lidköping och har inga filialer på våra breddgrader. BEIGHT igen.

Hittade en firma som säljer  RAM Mounting Systems produkter och där skulle man kunna få ett vattentät lösning för runt 900 kronor. Så får det bli.

När ska saker å ting börja gå som jag vill???

Jag får väl säga Grattis på namnsdagen på mig.
åå tackar.

Ha de!

Att man inte lär sig....

Att man inte lär sig att innan man ska göra nåt, så kolla att allt finns så att man kan göra klart. Skulle tvätta hojen ikväll å satte igång utan att kolla och det sket sig förstås i slutet. Så jävla irriterande. Har/hade en perfekt trasa, inköpt hos Clas Ohlson förstås, i microfiber som e så jävla bra att torka av hojen med efter tvätten. Stor som en handduk och nästan polerar hojen samtidigt som man torkar. Den va förstås borta. Gav fan i allt å rulla ner hojen i garaget direkt efter tvätt. Ser väl för jävlig ut kan jag tänka. Fläckig som en geopard typ. Piss.

Va å hälsa på Milo idag och fick ett fint kort på Milo när han kramar om mormor. Synd att det blev lite suddigt, men va fan.


Ha de!

Grisslehamn......

Idag fick Sussie komma ut å leka. Tommy övningskörde och vi skulle egentligen bara in till Norrtälje. På väg in kom vi på att Grisslehamn skulle inte va så dumt. Det blev tankning på ST1 i Norrtälje och sen vidare till Grisslehamn. Kalas väder med 25 grader varmt och sol. Ett liten molntuss skymde solen i bergis 1 minut när vi var på väg hem annars var det sol hela tiden.

Tänkte ta lite bilder, men som vanligt så glömde jag det. Alltid kul med lite bilder. Ska försöka bli bättre på det. Prommiss.

Ha de!

Får nog bli en sväng snart...

Nu får det nog bli en sväng snart. Sussie grymtar så fort man visar sig i garaget. Ska nog ta å tvätta hojen imorgon. Blev inget sist som jag skrev att jag skulle göra. Vatten slangen e fram dragen (jobbit de var då?). Ska nog bli en högtryckstvätt denna gång. Det var länge sen. Får bort lite mer skit då.

Snart e det Mälaren Runt igen. Lördag den 15:e närmare bestämt. Lasse ska med denna gång. Lasse har ytterligare två polare som ska med. Rickard från jobbet ska med och vi/han ska försöka locka med en till. Eventuellt en kille från Bergshamra skulle med (en ny bekantskap i så fall, kul). Calle ska nog flytta denna helg så för honom blir det inget. Kom just på att stackarn har ingen hoj heller. Vurpan på Rörken var tydligen värre för hojen än väntat. Ett eventuellt inlösen kan vara på G. Trist. Lider me grabben. Blir nog inget åka mer denna säsong för honom.

Vädret ser ut å bli skapligt. Mulet men inget regn. Förra året råka vi ut för regn halvvägs och då vräkte det ner. Vi hade ändå sån tur att vi var precis vid ett fik. Det fiket hade tur med kan man lugnt säga. Runt 15 hojar stannade samtidigt som vi. Dagskassan den dagen var säkert som 1 eller kanske 2 veckors inkomst. Sen åkte dom som var där när vi kom och nya tog vid. Vi väntade ut regnet innan vi fortsatte. Vi svängde av vid Strägnäs förra året men i år kanske vi åker hela vägen runt. Det var för övrigt rätt många som valde att svänga av vid Strägnäs.

Ha de!

Nu börjar de klia igen.....

Ja nu var det ett tag sen Sussie fick lite frisk luft. Börjar suga i tarmen igen.

Va in till Stockholm idag å lämna mormor på bussen till Söderköping. Tog en mjukglass vid Hötorget. Ashmed satt på trappan (ovanligt??) och käften gick i ett. Något irriterande med tanke på att han kunde ju inte prata i normal ton, utan måste gapa så tamefan hela torget hörde.

Vi var till Lina å Rickard å käka idag. Gott var det. Busa lite med Milo han man också med. Goa barnbarn har man.


Här e en bild på när Milo å jag var för oss själva.


Ha de!


Vaxholm rundan klar.....

Då var vi hemma från turen igen. Det blev en runda på 16 mil. Finns att beskåda här. Garmin fick batteri torsk vid Skeppsbron. Taskigt. Blir bättre om man nån gång skulle få råd med en hållare för Garmin till hojen. Då kan man fixa laddning till den samtidigt. Skulle va jävligt najs faktiskt. Det e lite gissa vart man ska åka när man e ute på okända farvatten. En liten miss blev det bara idag ändå, men det gick bra iaf. Scala fick också batteri torsk. Man vänjer sig snabbt med å kunna prata med hojen framför. Knepigt å visa vägen och för att inte tala om tipsen man kan ge.Det gick riktigt bra för killarna å köra.

Frukost/Lunch vid VaxholmDet blev frukost/lunch vid Vaxholm. Observera att det inte blev mos å korv utan grillad med pommes. Satt gött i magen. Vädret var kanon som ni ser. Runt 25 grader varmt. Inte mycket hojar vid Vaxholm, men semester tiderna är väl slut och vad kan man vänta sig en Tisdag. Båtfolket fanns förstås. Rätt mycke folk var det iaf. Mycke turister.


Väntan på färjanHär väntar vi på färjan som ska ta och från Oskar-Fredriksborg vidare på 274:an mot Värmdö. Ålands och Finlands båtarna som går från Stadsgårdshamnen och Värtahamnen passerar genom detta sund ut mot Östersjön. Sundet kallas Oxdjupet och allt fiske var förbjudet. Intressant va??


Dom svarta linjerna på bilden är lederna för Finlands och Ålands båtarna. Passerar nog rätt många kan jag tro. Måste vara rätt häftigt å se jätte båtarna passera genom sundet. Dom tar säkert upp en hel del. Det var inte speciellt stort. Tog väl typ 2 minuter med färjan över.Ha de!

Idag blir det Vaxholm.....

Det blev inget Vaxholm igår, men idag ska re bli med Tommy å Jonathan. Det kommer att bli Vaxholm + lite till kan man säga. Svängen kommer att bli 16 mil, så dom får köra 4 mil åt gången innan dom byter. Blev en tur in till Norrtälje med dom igår. Snurrade runt lite på byn och var sen ner till Havspiren och sträckte på benen eller kanske ryggen :-)

Vi träffade en herre som var ut å rastade sin fyrfota vän. Han hade också en hoj stod i ett garage. Den gick inte för tillfället. Dom flesta man träffar på, så antingen har dom hoj eller har haft.

Haa de!

Måndag och strålande sol.....

I dag skiner solen för fullt. Ser ut å bli en fin dag. Blir nog en sväng till Vaxholm. Få se om Jonathan hänger på. Han börjar ju sin semester idag.

Sussie ska nog duscha av sig i dag. Va lite skitig på framgaffeln och kylarskyddet. Det var faktiskt ganska länge sen jag tvätta hojen, så det är dags nu.

Vi var ut och plockade blåbär igår. Det har jag inte gjort på år och dar. Va väl inget man har gått misste om direkt. Man plockar å plockar å botten har knappt blivit täckt. Jag hade en liten bunke, så att den fylldes ganska fort iaf. Plockade bergis 4 bunkar. Blev 2 liter totalt för mig. Nu kan man hoppa över det igen på 10-15 år typ. Svamp e roligare.

Ha de!

RSS 2.0