Idag har det inte hänt mycke........

Idag har det inte hänt mycke. Inte ännu iaf. Vädret har varit lite lurigt med störtskurar och sen lite sol igen. Kanske ska ut å glo efter lite svamp i skogarna. Kaffe sugen e ja, så i vilket fall som helst blir det kaffe först, sen får vi se vare blir. Kan meddela att drömmarna e slut. Dom gick åt som smör i solsken :-)

Ingen miljon vinst ännu, så ännu finns det ingen Suzuki Bandit i garaget som komplement. Såg en hos Strul MC i Strängnäs.Va fin som fan tyckte ja, men inte Monica. Blir nog rätt svårt att få henne att se hur fin den e. E lite nyfiken på hur man sitter på den. Får nog bli en sväng till Sollentuna och Din MC och testa. Dom hade även en Suzuki Intruder 1400 som skulle va kul å prova. Få se hur stor skillnad det är mot min 800. Såg en sån i Strängnäs med och den såg inte så mycket större ut än min hoj.

Såg nyss att 1400:an verkar såld. Den var inte kvar. Någon har blivit lycklig:-)

Ha de!


Kommentarer
Postat av: Anneli

Bra att kakorna var goda!Tack för hjälpen.

2009-08-17 @ 20:13:11
Postat av: Runar

Det var programmet som talade om att det fanns trojaner som var problemet. Ganska vanligt sätt att få användare att klicka på länkar och "registrera" sig för att hämta antivirus program. Det är bara det att med programmet man hämtar hem får man all möjligt skit. /Runar

2009-08-17 @ 20:21:40
URL: http://intruder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0