Lördag den 26 Juni....

Midsommardagen....Nu har det vänt.. :-(

Hittills så har midsommar helgens väder varit kanon. Runt 25 grader varmt och strålande sol. Det har inte hänt speciellt mycket, utan man går på sparlåga. Inga hojturer annat än nån kort sväng in till Norrtan och hem igen.

Lite beight just nu då F-kassan beslutat att Monica e frisk å kan jobba. Vilket resulterat i c:a 8.000 mindre att röra oss med per månad. Trevlig sommar med andra ord. Då får man vrida och vända på plusskan, och det som först får dras in e hojturer.

Det ska tilläggas att ännu e inte sista ordet lagt i detta ärende. Beslutet skall förstås överklagas. Hur fan kan en liten sketen grå handläggare på F-kassan besluta, att en person e frisk och skita i läkarutlåtanden som säger tvärtemot? Helt jävla sjukt. Har en FB grupp med detta ämne.


Ha de!

Onsdag 16 Juni....

Snart midsommar... Sen vänder det igen..Va fort det gått..

Har inte hänt så mycket. Inget hojåka på ett tag. Har börjat syna F-kassan och dess idioti lite närmare och blir mer och mer förbannad. Detta har resulterat i lite insändare i NT och en grup i FB. Insändare kommer i Metro imorgon. Positiva gensvar ännu på insändaren i NT.

Ikväll lämna vi av Jennifer vid Arlanda. Hon skulle flyga ner till Israel av alla ställen. Hon skulla hälsa på Gabby å några till.

Ha de!

Onsdag 9 Juni...

Ja den gamla trotjänaren klarade besiktningen igår. Nu får man rulla ett år till utan att oroa sig för att möta Harry. Va några strykare ska erkännas, men med lite list så löste det sig utan problem å ingen märkte nåt.

Ikväll blev det en investering i en Crescent 26" herrcykel. Med den ska jag först å främst cruisa ner till bussen. Lyxigt att ta bilen ner, men skönt när man ska hem. Hoppas på att det går lite lättare med 26":arn än å gå. I morgon blir det premiär tur till bussen, om det nu inte blir hoj hela vägen , men då med Intrudern. Skulle väl bli bra väder imorgon, men sen skulle det skita sig ett par dagar.

Ha de!


Tisdag den 8 Juni....

Long time since....
Idag ska trotjänaren besiktas. Pysslat om den i form av nya bromsskivor runt och och tillhörande bromsklossar. Nu ere bra å hålla tummarna igen. Man vet aldrig vad det kan bli.

Sista lasset ved kom igår kväll. Nu har jag 30 kubik, så nu ska jag klara mig 1 år med marginal också. Skönt. Nu ska sista lasset bara staplas. Garageuppfarten blockerad igen och solen skiner för full + att jag har semester idag. Blir att stapla så att iaf en gång finns för hojarna. Lät som "stapelhjälp" skulle finnas idag. Inte riktig koll ännu var jag ska stapla sista lasset. 20 kubik ligger vid häcken och jag kan nog inte stapla högre där. 5 kubik får plats nedanför trappen, men resterande 5 vet jag inte. Det löser nog sig det med. En världslig sak, som en viss liten herre i sina bästa år vid namn Karlsson skulle sagt.

Ha de!

Onsdag den 2 Juni....

Lite uppdatering. Det var ett bra tag sen sist. Nu ere sommar. Dom sista dagarna har varit väldigt fina och ska så vara ett tag framåt. VAr ut en kort sväng ikväll med Tommy och Jonathan. Fick 10 nya kubik med ved igår kväll, så vi fick börja med att stapla ved så att hojarna kom ut. Nu har vi plockat undan så att hojarna kommer ut iaf. Tror nog att 5 kubik blev upplockat iaf.

Imorgon blir det hoj till jobbet. Ska bli en jättefin dag. Upp till 24 grader varmt. Härligt. Det har blivit för jävligt knökfullt med bilar när man ska hem. Helt igen korkat. Man har ju inte så många val heller när man ska ut till Roslagen. Vallhallavägen är helt igenkorkad från korsningen Sibyllegatan. Åka runt Liljansskogen fungerar inte heller. Först å främst är det 30 väg genom hela Liljansskogen. Bara det ställer till enorma köer. Efter Roslagstull håller dom på å puklar med så det går skitsegt. Nästa meck är Universitet Södra. Rödlysen till förbannelse. Undrar hur det blir när det är klart?

VAr och kollade på Supermotard SM i Lunda i söndags. Kul att se. Hemvägen gick via Öregrund där vi tog en glass och en fika. Vi vände hemåt igen och tog Kustvägen från Hargshamn till Hallstavik. Tommy pratade med Jonathan när vi var i Hallstavik och han sa att det spöregnade i Rimbo. Ett svart moln syntes på himlen mot Rimbo. Vidare över Trästa bron och Älmsta mot Norrtälje på 283:an. Molnet låg kvar och en snabb koll på Garmin visade sig att vi skulle klara oss bättre om vi inte tog av mot Edsbro utan fortsatte på 283:an och tog av mot Lohärad sitallet för att komma ut vid Husby. Därfifrån tog vi av mot FInsta och Rimbo på 77:an. Vid Kundby åkte vi in i en skur.

       

Ha de!

RSS 2.0