Får nog bli en sväng snart...

Nu får det nog bli en sväng snart. Sussie grymtar så fort man visar sig i garaget. Ska nog ta å tvätta hojen imorgon. Blev inget sist som jag skrev att jag skulle göra. Vatten slangen e fram dragen (jobbit de var då?). Ska nog bli en högtryckstvätt denna gång. Det var länge sen. Får bort lite mer skit då.

Snart e det Mälaren Runt igen. Lördag den 15:e närmare bestämt. Lasse ska med denna gång. Lasse har ytterligare två polare som ska med. Rickard från jobbet ska med och vi/han ska försöka locka med en till. Eventuellt en kille från Bergshamra skulle med (en ny bekantskap i så fall, kul). Calle ska nog flytta denna helg så för honom blir det inget. Kom just på att stackarn har ingen hoj heller. Vurpan på Rörken var tydligen värre för hojen än väntat. Ett eventuellt inlösen kan vara på G. Trist. Lider me grabben. Blir nog inget åka mer denna säsong för honom.

Vädret ser ut å bli skapligt. Mulet men inget regn. Förra året råka vi ut för regn halvvägs och då vräkte det ner. Vi hade ändå sån tur att vi var precis vid ett fik. Det fiket hade tur med kan man lugnt säga. Runt 15 hojar stannade samtidigt som vi. Dagskassan den dagen var säkert som 1 eller kanske 2 veckors inkomst. Sen åkte dom som var där när vi kom och nya tog vid. Vi väntade ut regnet innan vi fortsatte. Vi svängde av vid Strägnäs förra året men i år kanske vi åker hela vägen runt. Det var för övrigt rätt många som valde att svänga av vid Strägnäs.

Ha de!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0