Lördag 18 September....

Idag blev åkte vi hoj till Täby C och Clas Ohlsson. Skulle kolla om dom fått in nya lampan avsedd för hojar (Night Racer och X-Racer). Hade inte kommit. Var egentligen Me´konomen och Shell/Seven Eleven som skulle sälja dom. Båda ställen ser ut som frågetecken när man frågar om dom. Finns inte med i deras artikel lista ens. Lampan skulle komma i våras. Den ska ha ett nästan lika bra sken som xenon lysen. 4000 K skulle Night Racer leverera och xenon lampor ger 4100 K. Spännande ska det bli å se när dom kommer.

Den kommer att levereras med en reserv lampa som sitter i en liten hjälm. Så jävla coolt.

Men som vanligt när man besöker Clas, så går man inte tomhänt därifrån. Det blev ett par Night Breaker till bilen istället + lite till förstås. Ny plånbok bland annat. Tyvärr lika tom som min gamla. Lamporna till bilen skall ge ett betydligt bättre ljus än vanliga H4 lampor. Tycker att lyset blivit riktigt dåligt, men det kan ju bero på att vid helljus så levereras det 420 watt framåt. Långtradarna bländar av före mig och det vill inte säga lite det. Ska bli en test av dom nya lamporna snart.

På hemväg från Täby så kom ett sjuhelvetes regnväder. Det vräkte ner större delen av hemresan, så det blev lite fuktigt kan man säga. Kläderna på tork nu för imorgon ska det bli sol lovar norrmannen.

Ha de!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0