Söndag 17 Oktober..

Så var det söndag igen då. Idag skall det krattas löv innan snön kommer. Kan väl bli när som helst nu som det ser ut. Dom flesta löven har dråsat i backen. Ingen tromb i år heller som lyfter dom från tomten in till grannen. Synd. Flera grader kallt var det i natt. Väldigt tidigt. Va ska nu miljönissarna säga som har sagt att klimatet blir varmare? Jo dom säger väl att det blivit kallare på grund av miljöförstöringen. Det sägs ju att Golfströmmen har kylts ner och därför kommer det att bli kallare i norden. Ja säger då det. Finns ju alltid nåt å skylla på. För övrigt så finns det ingen statistik längre tillbaka än 100 år angående klimatet och under den tiden så har det pendlat ganska bra också.

Hojen skall få en tvätt idag och byte av olja. Fylla upp tanken. Hoppas fortfarande på att det ska bli mildare så man kan ta en höst sväng även om den inte blir så lång. Alla turer blir bonus för att korta ner avbrottet tills i vår. Känns som vanligt väldigt avlägset just nu när man tittar ut och ser gården full med löv och tempmätaren visar 3 grader.

Säsongen känndes väldigt kort i år då jag bara hade semester i 3 veckor och så var det inget toppväder under dessa veckor. Jobbade under den finaste perioden. Man får minnas dom fina dagar man ändå hade i sadeln. Ska under vintern byta styre till ett Dragbar. Tror att det kommer att bli bra. Inget fel på det jag har men man måste testa lite nytt.

Ha de!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0