Onsdag den 2 Juni....

Lite uppdatering. Det var ett bra tag sen sist. Nu ere sommar. Dom sista dagarna har varit väldigt fina och ska så vara ett tag framåt. VAr ut en kort sväng ikväll med Tommy och Jonathan. Fick 10 nya kubik med ved igår kväll, så vi fick börja med att stapla ved så att hojarna kom ut. Nu har vi plockat undan så att hojarna kommer ut iaf. Tror nog att 5 kubik blev upplockat iaf.

Imorgon blir det hoj till jobbet. Ska bli en jättefin dag. Upp till 24 grader varmt. Härligt. Det har blivit för jävligt knökfullt med bilar när man ska hem. Helt igen korkat. Man har ju inte så många val heller när man ska ut till Roslagen. Vallhallavägen är helt igenkorkad från korsningen Sibyllegatan. Åka runt Liljansskogen fungerar inte heller. Först å främst är det 30 väg genom hela Liljansskogen. Bara det ställer till enorma köer. Efter Roslagstull håller dom på å puklar med så det går skitsegt. Nästa meck är Universitet Södra. Rödlysen till förbannelse. Undrar hur det blir när det är klart?

VAr och kollade på Supermotard SM i Lunda i söndags. Kul att se. Hemvägen gick via Öregrund där vi tog en glass och en fika. Vi vände hemåt igen och tog Kustvägen från Hargshamn till Hallstavik. Tommy pratade med Jonathan när vi var i Hallstavik och han sa att det spöregnade i Rimbo. Ett svart moln syntes på himlen mot Rimbo. Vidare över Trästa bron och Älmsta mot Norrtälje på 283:an. Molnet låg kvar och en snabb koll på Garmin visade sig att vi skulle klara oss bättre om vi inte tog av mot Edsbro utan fortsatte på 283:an och tog av mot Lohärad sitallet för att komma ut vid Husby. Därfifrån tog vi av mot FInsta och Rimbo på 77:an. Vid Kundby åkte vi in i en skur.

       

Ha de!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0