Måndag 25 Jan....

  • Sunrise 08:14
  • Sunset 15:43
    -8, halv klart.
  • Idag bar det av till gubbdagiset och investerasdes. Gängverktyg och liten skruvdragare och bågfil. Gjorde en ny bult till höger fotpinne. blev riktigt bra om jag får säga det själv. Skruvdragaren åker tillbaka imorgon. Såg att den var raffinerat öppnad i ena sidan och det visade sig sen att den inte tog emot laddning. Jobbigt. Troligen någon på Clas som istället för å trassla med reklamation helt enkelt hängde ut den igen. Bökigt e de iaf å gå tillbaka med grejor som inte fungerar. Andra grejen nu på ganska kort tid. En luftavfuktare förut. Kommer troligen å lägga på lite cash för å köpa en med bättre kvalité. Verkar kunna fungera att borra i bulten som sitter kvar med en sådan. Vänstra sidan är klar och det blev stor skillnad på benvinkel för Monica och hon tyckte att det kändes mycket bättre.
     
    Bild 1 e orginal och bild 2 e med fotpinnen nedflyttat. Inte världens bästa bilder men på dom vita revären på mjukis brallorna ser man att benet e mycket rakare. Från nästan 90 grader till 120 ungefär.

    Nu till något helt annat. Kan man köra ett spett i grannens förbannade luft/luft burk som sitter på huset och för ett sjuhelvetes liv? Låter helt enkelt för djävligt och burk fan sitter typ 7 meter från sovrummet. Förbannat irriterande e de.

    Ha de!


    Kommentarer

    Kommentera inlägget här:

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Trackback
    RSS 2.0