Söndag 11 April....

Så blev det iaf åka och testa kameran idag. Såg inget vidare ut i morse med mulet och +2,5 grader. Framåt 13:00 så började det spricka upp. Snart var det sol å då steg tempen snabbt. Ingen värme i luften men solen värmde gott.

Då var första filmen klar med GoPro Hero. Vi Åkte in till Uppsala och Fyrishov och hälsade på Jonathan. Jag hade kameran monterad på hjälmen in. Tommy skulle ha den på tanken hem, men batteri torsk å jag hade inte tagit med det andra paret av batterier. Inspelningstid var c:a 50 minuter. Enligt instruktions boken rekommenderas det inte att köra med "vanliga" batterier i den. Nu sitter det uppladdningsbara batterier i den. Bytte batterier när vi kom hem och vi (Tommy å jag) tog en liten sväng till för å kolla hur tankmonteringen blev i högre farter.

Vi fikade på Fyrishov med kaffe och en baguette med ost/skinka. Kaffet var kanon och baguetten var stor och den bästa jag ätit på något fik . Riktigt saftig och inte så där torra å hårda som dom brukar vara. 60 kronor för detta var inget överpris heller.

Ha de!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0