En resa planerad....

Hej.

Nu är en resa planerad. Det blir en tur på 16,7 mil. En fika korg i packväskan sitter fint. Då stannar vi till vid ett fint ställe å tar en kopp. Det sitter bra det. Resan kommer att gå till Östhammar via Hallstavik och på vägar som jag inte ens åkt med bil på.  Sedan tillbaka till Rimbo via Gimo och in på 273:an mot Alunda - Almunge Kyrkby - "Almunge korset" på 77:an och sen mot Rimbo.

Resan bjuder nog på många fina krokar lagom för en cruising hoj.

Ska skaffa ett fäste för telefonen att fästa på styret så man har koll på GPS:en. På Touratech  finns det hållare för dom flesta typer av GPS modeller. Dom har även annat smått å gott till hojarna, typ väskor , Intercom & headset och tält + mycke mer. Kolla in själv.

Va ner i garaget å klistrade på nya skattlappen. Hojen såg för jävla fin ut. Blank som bara fan. Tänkte på det där med skatt lapparna för fordonen. Måste vara det mest onödiga som finns. Vad fyller dom för funktion egentligen. Visar att fordonet är besiktigat och skattat. Inte fan tittar länsman efter skattemärket. Han kollar ju registreringsnumret och får all information om detta. Kostar säkert en förmögenhet att ta fram ett enda märke och distribuera detta. Ta och lägg dom pengarna på upprustning av vägar istället.

En väg som är i behov att rustas e 77:an mellan Rimbo och Uppsala. Jag brukar ta av vid Östuna och åka lilla vägen som längre fram går under E4:an. Är visserligen inte 77:an. Den biten e riktigt dålig. Spårig som fan. Har det regnat så får man ligga i mitten så man inte hamnar i dom två vatten reservoarer som samlats i spåren.

Å du! Kör inte fortare än din skyddsängel kan flyga.

Ha de!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0