Söndag 3 Oktober..

En kortvecka som kommer. Jobbar Må - On. Semester Torsdag och Fredag. Rimbo marknad på Torsdag och då brukar jag ta ledigt. Inte för att det är så mycket att se, men fan man måste runt ändå.

Inget hojåka blev det i helgen. Skulle iaf bli en hojtvätt, men det sket sig det med. I lördags började dagen med att titta på Andreas som stog i mål för P82 i handboll. Dom vann båda matcherna. Bra grabbar. Sen bar det av till Norrtälje för att klippa sig och köpa present till Ewa som fyllt år. På eftermiddagen så åkte vi till Jakan och grattade Ewa. Dexter kollade in min muche som alla kids brukar göra. Hem igen för att ta emot Gerth, Jim och Lucia som kom för att grattta Andreas som fyllt år.

Söndagen blev det lite sämre väder än på lördagen, så hojåkar planerna grusades. In till Norrtälje och köpte lite schampo på ÖB. Söta personalen va i sina nya rosa tröjor. Åkte sen till Rusta för å köpa ett oljefyllt element, men det sket sig. Dom hade bara element för 400v kvar. En sort för 230v, men den var på 400W. Då kan man lika bra pissa i en mugg å ställa den på golvet (nästan iaf). In på Willys å handla på sig lite varor, så man slipper springa på den lokala Coop å ICA som skinnar en tamifan. Såg även att Willy´s börjar bli lite styva i korken och höja priserna ordentligt på vissa varor.

Summering av helgen: Inget hojåka och det mesta andra sket sig :-(

Ha de!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0