Söndag 9 Januari.....

HojHoj.

Jag överger nu denna sida för en ny. Den nya stödjer hantering för bloggen i mobilen vilket jag anser att det bör kunna göras nu.

Ni hittar mig på:

http://mcturer.wordpress.com


Torsdag 6 Januari....

Hoj Hoj

Det var den korta ledigheten det. Nu jobba 1 dag å sen helg. Förberedde för hojtvätt och varmkörning av hojen utanför garaget. Skottat och saltat så marken var framme, men så brakade helvetet löst igen i form av mer snö. Runt 1 dm närmare bestämt, så nu är det snö igen där jag skottat å gjort fint. Går väl lätt å få bort, om inte halva jordens befolkning ska trampa till det igen innan jag hunnit skottat. Med andra ord så blev det inget gjort åt hojen idag. Står fortfarande med laddning och den har nu övergått till underhålls laddning.

Funderade på en sak angående snön på taket. Är inte det lite som 1 kg bomull och 1 kg bly? Känns som det. Blir snön verkligen tyngre när den smälter? Det är ju ända samma mängd bara det att blöt snö tar mindre plats än "torr" snö om ni förstår vad jag menar. Många olika svar på detta får man om man frågar. Fast å andra sidan så har ju inte tak rasat in, förrän det har börjat töat och det säger kanske en del.

Ha de!


Onsdag den 5 Januari...

HojHoj.

Idag va jag faktiskt ledig. Hade 5 timmar komp å ta ut och det var halvdag så det passade ju bra. In till Tälje en sväng blev det. Handla lite smått å gott på Willy´s. Det hade ju snöat inatt igen så man fick än en gång utöva den ädla konsten att skotta snö. Beight. E så less på det nu. Det var nog någon plussgrad idag kan jag tro. Kändes som om det var lite kramsnö när jag skottade.

Bilen fick stå på laddning natten som var, så nu var den pigg igen. Laddning på Tommy's hoj fortsatte. Imorgon ska nog min få lite mer kräm igen i batteriet. Funderar på å varmköra imorgon och byta olja och filter. Om det inte är allt för kallt så ska jag nog blaska av den med och sen hänga över kapellet på den i garaget. Ska ut och skotta lite mer plats utanför garaget så den kan stå där när jag varmkör. Inte populärt att ha den stå i garaget med motorn igång. Avgaserna drar sig direkt upp i huset.

Ikväll blir det att kolla på Herr å Fru Papphammar och sen Gröna Hissen. Lite goda mackor till och ett glas rött blir det också.

Ha de!

Tisdag 4 Januari...

God fortsättning.

Så var det en bit in i Januari då. Hojmässan närmar sig. Det gillar jag. Våren närmar sig också, och det gillar jag ännu mera. Satte Tomm's hoj på laddning. Fick avbryta den då jag var tvungen att ladda bilens batteri. Var nästan dött när jag skulle åka hem från torget ikväll. Tror att inner belysningen inte hade släckt sig. På sista kraften sprang bilen igång. Den får stå på laddning tills imorgon bitti, sen får hojen lite käk igen.

Efter Tommy´s så ska min få en laddning också. Ska gasa igång dom lite sen så man får lyssna lite. Saknar ljudet. Ska nog passa på att byta olja samtidigt. Har ju köpt hem så det finns. Styret skulle jag också vilja byta, men måste förs köpa det. Jag har inte kommit iväg till ACE Custom ännu och skaffat ett. Det kommer att bli ett dragbar (rakt styre). Tror det kommer att vara riktigt behagligt. Inget fel på det jag har , men fan måste greja lite.

Har hårdkört nya luren nu. En Samsung GT-I9000 Galaxy S. En fin lur. Tänk att man fick gå ifrån SE lurarna som jag använt sen hur länge som helst. Som privat person så fungerar X10 orna fint, men för vårt företags program så gick det inte. Samsung med Android 2.2 fungerar klockrent. I mars sägs det att Android 3.0 ska släppas.

Skojiga appar finns det också som denna som skapat denna fina bild. Vad döljer sig bakom bilden. Använd BarCode scanner om du har en Android med det programmet installerat.

Ha de!


Lördag 1 Januari 2011..

Gott Nytt År alla. Så var det 2011. Få se vad detta år för med sig. Hoppas på en fin sommar, med många sköna hojturer. Känns lite avlägset nu. Det snöar för fullt igen och blåser. Har säkert kommit 1 dm nysnö igen bara under senare delen av kvällen. Usch va jag e less på snö nu.

26 dagar kvar till hojmässan i Älvsjö. En försmak av vad som komma skall. Man får drömma sig bort under en tid. Kolla in lite nyheter. Både hojar och tillbehör. Finns säkert något som lockar. Får se till å vinna en fet summa casch, så kan man välja och vraka. Fast då behöver man ju inte vraka, utan man kan ju faktiskt vräka. HAr inte sett några gratis biljetter ännu till mässan. Har för mig att jag fått åtminstone 1 biljett i nån tidning som jag prenumererar på.

Nu är det dags för lite sömn. Har ingen lust att gå upp imorgon, när jag vet att det är as-mycket med äcklig snö att skotta. Ska det aldrig sluta??

Ha de!

RSS 2.0