Torsdag 11 Mars.....

 • Sunrise 06:15
 • Sunset 17:38
  +1, Sol, men inte så mycket takdropp ?!
 • Idag var det soligt, men konstigt nog så smälte det inte så mycket. Börjar få känslan igen...

  Läste i MC Folket att det var en MC Mässa i Sundsvall i slutet av Mars. En har varit i Halmstad. Men På Två Hjul ställdes in. Märkligt. Undrar om det har nåt å göra med MC Live 2010 i Barkarby 30/4 -- 2/5 ? Verkar som det inte blev nåt i Älvsjö för att det satsas på detta istället. Få se hur det blir. Kan ju bli riktigt lyckat om det e bra väder annars blir det en flopp. Älvsjö e ju inomhus så vädret spelar ju ingen roll, men det finns ju ingen möjlighet å provköra nya hojar.

  Lelles ska ha "Lelle dagar" den 25 - 27 Mars så då ska jag iaf försöka passa på å köpa nya dämpare. Som medlem i SMC så har man rabatt hos Lelles, men bara 5% vilket jag tycker e snålt. Kunde vara 10% iaf. 5% kan man både ha och va utan...Skulle göra 125 kr på mina dämpare. Piss i Missisippi egentligen.

  I natt är det risk för snö eller kanske regn. Skulle ju föredra regn, så snön försvinner fortare. Risken e ju att det blir snöblandat. Helgen kan bli lite kall igen, men solen skall delvis skina så det kryper nog upp över nollan. Man får hoppas.

  Ha de!

   


  Kommentarer

  Kommentera inlägget här:

  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback
  RSS 2.0