Söndag 1 Augusti.....

Så var det söndag då och i morgon börjar sista semester veckan. Den skall tydligen börjas med regn måndag och tisdag. Onsdag ska bli fin och resten av semestern blir halvtaskig eller halvbra.

Idag var det iaf en fin dag fast blåsig. Lasse ringde och vi tog en tur upp till Singö och fikade. Vi tog raka vägen upp på 263:an. Fick parera lite i vindbyarna. Vi mötte många hojar. Det var ju ett tag sen det var så här fint väder, så många passade nog på. En våffla med 2 kulor blev det efter mackan och kaffet. En Rom/Russin och en marsipan/choklad. Skitgott. Dök upp lite fler hojar medans vi satt där. Raketer och glidare och touring. Blandat alltså. Snackade med två som kom på HD och det visade sig att dom hade en bekant boende i Rimbo. Ingen vi kände, men ändå.

Vi åkte hem samma väg och följde med Lasse till Preem i Norrtälje där han skulle hyra en film. Passade på att kolla lufttrycken i däcken och det var för lite som jag misstänkte. Det känns direkt när det är för lite tryck. Nu var det hela 1 kps för lite i fram och det gör hojen trögstyrd vid låga farter och "gungig" på nåt sätt. Bak var det bättre. Där skillde det bara 0,5 kps. Hojen gick som på räls hem till Rimbo igen. 

Ha de!

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Kul att du bloggar! Fortsätt så :D

2011-07-13 @ 04:21:14
URL: http://djurförsäkring.net
Postat av: Runar

Jag fortsätter på :

http://mcturer.wordpress.com

2011-07-13 @ 12:13:54
URL: http://mctrurer.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0