Onsdag den 28 April....

I morse var det lite kyligt igen. Har åkt två dagar till jobbet så man får väl va nöjd ändå.

Igår morse ville jag testa en ny väg, så jag gjorde en i mapsource programmet som jag sen körde över till GPS´n.  Vid Rosenkälla tog jag en ny väg via Gribbylund, Skarpäng och Enebyberg. Nu vet jag vart alla jävla bilar i stan kommer ifrån. Dom kommer från dessa områden. Så jävla mycket bilar från alla håll och kanter. Det var makalöst. 3 stycken dragspels bussar på rad till exempel. Bara dom tog upp typ 150 meter. Höll på få spelet. Djungelns lag rådde. Tog hjälp av GPS´n för att fly ut från detta kaos.

I söndags tog vi en sväng med Rickard. Vi möttes vid Mekonomen i Täby. Skulle kolla efter dom nya hoj lamporna från Osram, Night racer och x-racer, men dom såg ut som frågetecken i butiken. Tog iaf mitt telenummer och skulle återkomma. Efter det tog vi en sväng ut till Vaxholm och Bogesund. Därefter åkte vi till Åkersberga via Svinesund. Sen tog vi vägen via Österåker mot Brottby. Sen åkte vi at varsitt håll hemåt igen.

Film från Bogesund:
Ha de!


Kommentarer
Postat av: Ewa Andersson

Jag håller med om att det är mycket bilar där.....jobbade i Skarpäng 2001-2003 så jag åkte buss dit ett tag, mycket bilar var det.....Ha de!

Kram Kram

2010-04-28 @ 22:31:07
Postat av: Papps

Ja det va helt otroligt. Dom kom från vägar överallt. Verkade som alla vaknat typ samtidigt och skulle till jobbet. Såg ut å va mer bilar än i centrala Stockholm...Kram!

2010-04-28 @ 22:39:33
URL: http://intruder. blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0