Ny vecka igen.....

  • Soloppgang 4:37
  • Solnedgang 20:50

  • Så var det en ny vecka igen. Helgen gick undan som vanligt. Inget hojåkande denna helg. Fick lite annat gjort istället. Kapade grenar på ett körsbärsträd. Vi är nog dom enda kvarvarande med luftledningar för telefonen. Ett riktigt praktiskt arrangemang. Grannens ledning går över vår tomt och vår över grannens. Genomtänkt. Anledning att vi kapade lite grenar är förstås att dom började snärja in sig i luftledningen och vi funderar på att fälla trädet som givetvis lutar åt fel håll. Alla körsbär som kommer sitter uppe i toppen av trädet, så det är ingen större vits med att ha det kvar. Det kommer fler träd. För att inte ledningarna ska rivas om/när vi fäller trädet så var det tvunget att kapa dom först. Vi får kapa dom grövre grenarna först innan vi går lös på stammen. Gäller att lätta upp trädet först så vi orkar dra det åt rätt håll när vi fäller det.

    Sussie har fått vila ett tag nu. Inget åka i helgen som var. Hon va bara ut å sola lite. Nu har norrmannen lovat regn ett par dar denna vecka, så hon får vila ett tag till. Han har ju som bekant rätt denna däringa norrmannen. Till och med i morgon, den 5 Maj, skulle det bli regn. Otroligt. Brukar va fint då :-).Blir nog fint på Söndag istället :-)

    Såg en idiot igår. Kanske fler om jag tänker efter, men just denna var en bilist förstås. Körde ut strax framför en hoj, som fick slå på hejdarn för å inte smeta sig fast som en dekal på bilen. Begriper inte hur fan han inte kunde se hojen. Verkade precis som han gjorde det med flit på nåt sätt. Han kanske inte hade körkort, utan egentligen ett lånekort som blivit omvandlat till ett körkort, om ni förstår vad jag menar. Det är så jävla vanligt att bilar svänger ut framför en när man kommer. Kanske får hänga på sig en sån där "dagis väst", fast dom ser för jävla töntiga ut. Risk finns väl att dom fladdrar i blåsten med, som nåt jävla segel som sitter löst och rycker å sliter i en. Nån sport butik skulle visst ha nån bra, har jag läst på nåt hoj forum. Men hallå. Hur fort springer en motionär? Typ max 20 km/h en liten bit. Blåser det då eller...? Får se hur det blir med "dagis väst".

    Nä dags å krama kudden. Ska ha utbildning i morgon för rookie´s.

    Ha de!


    Kommentarer

    Kommentera inlägget här:

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Trackback
    RSS 2.0