Nattöppet hos Lelles MC Uppsala......

Hej igen.

Var till Lelles MC i Uppsala den 30/10. Dom hade nattöppet och rea på varor. Tommy köpte på sig lite saker till crossen. Växelarm, skydd för händerna och lite till. Mycket folk var det.

Hojen har blivit tvättad och nu återstår puttsen. Blev ordentligt skitig sist jag åkte till jobbet. Testade att åka gamla vägen till Brottby där jag gick på E18. Har väl aldrig mött så många lastbilar å långtradare som jag gjorde då på gamla vägen. Kanske tänkte mer på det bara för att med varje lastbil så kom en skur av skitvatten. Surt. Med detär det väl även läge att tvätta kläderna. Brukar vara svårt med impregneringen efter en tvätt. Någon som har bra tips?

Växelarmen till crossen fungerade utmärkt. Det var den gamla armen som var slut och inte själva axeln som tur var. Bytte däck på den förut till bättre begagnade. Krängde av bakdäcket själv, men insåg att det skulle spara mycket tid att lämna in däcken på Rimbo Gummiverkstad. 2 timmar senare så hämtade vi dom igen. Mycket smidigt. Helt hopplöst utan maskin att få på däcken igen utan att sabba slangen. Inte så kul när man fått på däcken och märker att man nypit hål på slangen när man satte på däcket.

Satt och tittade på ett program på TV:n igår om två killar som åkte hoj från Skottland genom Afrika ner till Cape Town. Vilken häftig resa. Dom hade förstås ett skapligt backup team, med möjligheter att laga cyklarna på plats och även förstås skicka iväg dom helt på bil vilket kom att behövas. Man blev sugen på att göra en resa. Inte av dessa proportioner, men en resa i Sverige på nån vecka. Tänkte planera en färdplan i Garmin, med ställen vi vill besöka. Man har ju en hel vinter på sig att planera.

Ha de!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0