Kallt som bara den....

Nu var vintern här. Inte så mycket snö än men kylan börjar komma. -3 grader för tillfället. Man tänker mycket på hur skönt det ska bli när värmen vänder åter och man glider ut med hojen igen. Verkar ganska avlägset för tillfället (har skrivit det förut :-)). Men den som väntar på nåt gott....

Läste lite om däck för några kvällar sen. Vilken typ av däck som är bäst i förhållande till körstil (hoj). Var väl inga vetenskapliga utlåtanden, men bra ändå att läsa. Dom flesta kom väl fram till att vad man än valde för custom däck så var dom bättre än dom man hade innan. Det kan jag klart hålla med om. Kollade mitt bakdäck och det var helt slätt på mitten. Otroligt vad det har blivit slitet under sommaren. Har väl kört runt 600 mil under sommaren, så det kanske e normalt slitage. Däcket var ju inte precis nytt när jag köpte hojen. Inte undra på att hojen har börjat spåra så förbannat på sista tiden. Riktigt läskig att köra om det var grusväg.

Främdäcket var väl inte heller så mycket att hurra för. Läge alltså för nya däck. Valet står mellan Metzeler och Bridgestone. Bridgestone har mer mönster. Metzeler gör väl bara MC däck vad jag vet, så dom borde vara mer specialiserade än Bridgestone som även gör bildäck. Prismässigt så skiljer det inte många kronor.

Nån som har erfarenhet av dessa?

Metzeler  Bridgestone

Ha de!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0