Äntligen fredag igen.....

Äntligen fredag. På väg till jobbet igen. Ingen hoj till jobbet idag heller. Var på vippen att åka, men fegade ur. Visade sig vara klokt för det började regna.. Strax innan Brottby och nu vräker det ner igen. Nu känns det bra att sitta på bussen.

Läste Metro nyss och såg att villor inte ens går säkra för mördare. En ny gripen för villamord. Hur ska detta sluta. Troligen var det i ett villaområde så det bör ju finnas andra villor som vittnen. Måste va lätt å sätta dit mördaren. 

Rickard var uppe i sadeln igen efter förra fredagen´s incident. Nu på en BMW R 1200 RT som levereras nästa lördag. Vi provkörde en sån i början av säsongen hos BMW i Solna och en 1300 GT. Den vi provkörde hade inte nå riktigt vrid vid låga varv, men det skulle vara ändrat nu med lite justeringar av insprutning bland annat. Rickard tyckte den kändes piggare iaf. Den skulle vara utrustad med det mesta typ värme i sadel och passagerarsadel.

Har passerat Roslags Näsby nu och det klarnar upp. Nu kommer resten av dagen säkerligen att bli strålande sol och runt 10 grader varmt. Allt för å jävlas med mig. Helgen som kommer blir piss som vanligt. En långtradare åkte om bussen med lera och jord droppandes ner på vägen från hela lastbilen. Mysigt å ligga bakom en sån med hojen, fast det gör man aldrig. Såna kör man alltid om. Kan komma stora stenar som lossnar å de e jobbigt.

Ha de!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0