Norrtälje sväng....

Igår kväll blev det en snabb sväng in till Norrtälje. Ner till hamnen och tog en glass. Idag har det regnat större delen av dagen. imorgon ska det väl bli skapligt väder, men sen blir det piss ett tag framöver.

Snart midsommar och sen vänder det igen om några dagar. Har ni tänkt på det ....? Kortare och kortare dagar. Fan va det går fort. Kommer att bli sen semester i år med början 27 Juli och fyra veckor framåt. Detta för att vi kommer att byta skrivare på jobbet sista helgen i Juni. Normalt så brukar jag börja två veckor tidigare än i år. Det kan ju vara fina kvällar i Augusti med, men förra året var det egentligen inte nån fin kväll som man kunde sitta ute utan att ha jacka på sig. Sen brukar det vara ganska fuktigt på kvällarna med.

Bara det blir hojväder så blir det nog bra. Vi har väl inte planerat nåt direkt vad vi ska göra. Däremot så vet jag att en massa "måsten" bara ökar och ökar. Några som skulle behövas göras omgående.

Genmanipulerad häst för lång lopp.Måste visa en bild på en genmanipulerad häst. Speciellt framtagen för krävande lång-lopp. Han var riktigt skygg och ville inte egentligen vara med på bild. Klicka på bilden så ser du en större bild.


Ha de!

Kommentarer
Postat av: Lina

haha, snygg havremoppe ;)

2009-06-04 @ 08:28:58
URL: http://llina.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0